Hammer Cell lp2019-09-09T12:26:51+00:00

HAMMER CELL II – Eleminon celulitin pa kirurgji

Kjo teknologji inovative dhe revolucionare, mini invazive “Made in Italy”,  eleminon celulitin dhe akumulimet e yndyrnave duke vepruar në thellësi të qelizave  pa dhimbje.

Avantazhet e  HAMMER CELL II

 • Rezultate të shpejta dhe “definitive”

 • Nga 1 deri në 5 seanca

 • Teknologji mini invazive (pa dhimbje)

 • Kosto të ulëta

 • Sukses i garantuar

Rezultatet të shpejta dhe “definitive”:

5 seanca mund të jenë të mjaftueshme për të eleminuar përgjithmonë celulitin dhe për të arritur rezultate që normalisht kërkojnë 50 herë më shumë kohë dhe për pasojë edhe kosto shumë më të larta.

NA KONTAKTONI

Si funksionon HAMMER CELL II

Kjo teknologji  revolucionare “Made in Italy”, vepron direkt mbi qelizat yndyrore.

Një trajtim estetik natyral me kosto të reduktuara. Veprimi i drejtpërdrejtë në lëkurë ndodh përmes një masazhi kompresues në qelizat dhjamore. Efekti Lifting / tonifikues i lëkurës shmang çdo shenjë të mundshme të shkaktuar nga trajtimi.

Suksesi i garantuar

Sot, HAMMER CELL II është teknika më e efektshme dhe më e shpejtë për trajtimin e celulitit. Indeksi  i efikasitetit është rreth 1000 herë më i lartë se teknikat tradicionale anti-celulit.

Aplikimet kryesore

 • Qeliza yndyrore të lokalizuara ose të shpërndara

 • Inde dhjamore të prekura nga inflamazioni

 • Akumulim i celulitit

 • Tonifikim i barkut

 • Tonifikim i muskujve të krahëve

 • Tonifikim i vitheve

 • Tonifikim i muskujve të këmbëve

KONTAKTET VIAGGIARE E SORRIDERE – KIRURGJIA ESTETIKE NË SHQIPËRI

KËRKONI INFORMACION

Dërgoni një foto të problemit tuaj estetik (Formati i imazhit gif, png, jpg, jpeg – madhësia max 3Mb)

RICHIEDI INFORMAZIONI

Il tuo nome (richiesto)

Il tuo telefono (richiesto)

La tua email (richiesto)

Il tuo messaggio

Inviaci una foto del tuo inestetismo (formati immagine accettati gif,png,jpg,jpeg - peso max 3Mb)

Live chat
Facebook
WhatsApp
Viber
Tel
Siamo Online
WhatsApp

X

Step 1

Salva questo numero nella rubrica del tuo telefono:
+393493038767
Viaggiare e Sorridere

Step 2

Apri WhatsApp, trova il contatto che hai aggiunto e inviaci un messaggio.
Modo veloce! Fai clic su questo link per aprire Web WhatsApp ora
.
Facebook
WhatsApp
Facebook
WhatsApp
Sommes en ligne

X

Etape 1

Enregistrez ce numéro dans le carnet d'adresses de votre telephone:
+32 476 08 56 42
Viaggiare e Sorridere

Etape 2

Ouvrez WhatsApp, trouvez le contact que vous avez ajoute et envoyez-nous un message.
Façon rapide! Cliquez sur ce link pour ouvrir Web WhatsApp maintenant.
Sommes en ligne
Facebook
WhatsApp
Facebook
WhatsApp
Contattaci Ora

X

Hapi 1

Ruani këtë numër në librin e adresave të telefonit tuaj:
+355 69 934 7059
Viaggiare e Sorridere

Hapi 2

Hapni WhatsApp, gjeni kontaktin që keni shtuar dhe na dërgoni një mesazh.
Mënyrë e shpejtë! Klikoni këtu link për të hapur WhatsApp në web
.
WhatsApp